✓ Mere end 50 års erfaring ✓ Samarbejde med rådgivende ingeniører​ ✓ Professionelt kvalitetsarbejde

Udestuer/ Vinterhaver

Forlæng sommeren​

Hvad enten du kender det som en udestue eller en vinterhave, tales der i princippet om det samme: En forlængelse af hjemmet ud i det grønne og dermed også en forlængelse af sommersæsonen.

En udestue forlænger nemlig muligheden for at sidde ”ude” med en måned eller to i hver ende af sommerhalvåret.

Det klare valg​

En udestue er en enklere, billigere og endda somme tider bedre løsning til en mindre udvidelse af boligen end en tilbygning i mursten. En udestue er som regel en uopvarmet, mindre tilbygning til huset, hvor væggene fortrinsvis består af glas. 

Den består i sin enkleste form af en afskærmning af glas med et enkelt, næsten fladt tag af f.eks. plast eller glas. Den kan bygges oven på en eksisterende terrasse og altså uden et egentligt fundament.

Tendensen er dog, at udestuerne i materialer og konstruktioner begynder at minde mere om egentlige tilbygninger, blot med mere brug af glas. Således vil de ikke blot i dag være væsentligt bedre isoleret end tidligere, de vil også have fundament og tagdækning, der svarer til husets.

En udestue er derfor en rigtig god investering, i særdeleshed hvis du allerede overveje at bygge om.

Arkitektoniske overvejelser​

Udestuen skal placeres mest fordelagtigt i forhold til have, udsigt og sollys. Udestuens størrelse, placering og udformning er afgørende for, om den vil indgå i en harmonisk helhed med resten af huset.

Nøgleordet er at have respekt for det eksisterende hus og derudfra udforme udestuen. Tømrer- og snedkerfirmaet Gerner Hansen & Jørgen Petersen A/S har stor erfaring og ekspertise inden for havestuer og vinterhaver, så kontakt os og hør om de mange muligheder.

Vi står klar med gode råd og vejledning omkring materialevalg og mulighederne for en udestue i forlængelse af din bolig.

Ny udestue?

Skal du have bygget en ny udestue står vi klar til at hjælpe dig. Skriv til os og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

Gerner Hansen & Jørgen Petersen A/S

CVR:​ 57236515

Kontakt os​

Telefon: 43 52 18 70​

E-mail: ghjp@gh-jp-as.dk