✓ Mere end 50 års erfaring ✓ Samarbejde med rådgivende ingeniører​ ✓ Professionelt kvalitetsarbejde

Isolering

Gode grunde til en god isolering​

Isolering og efterisolering er ofte den nemmeste, hurtigste og billigste vej til et sundere indeklima og en lavere varmeregning. Desuden stiger husets værdi også ved at have en god isolering.

Gevinsterne gælder især for dig, der bor i et hus af lidt ældre dato, men også for dig, der bor i et nyere hus vil en efterisolering kunne gøre en mærkbar forskel. En god isolering er mange ting.

Vi udfører alle former for isolering både indvendigt og udvendigt på boligen, bl.a.:​

  • Tag- og loftisolering, der nok er den vigtigste form for isolering, idet varmen jo stiger opad. Det samme gælder reparation af utætheder i taget.
  • Udskiftning af ældre vinduer med nye, isolerende vinduer.
  • Isolering af etageadskillelse forbedre både varme- og lydisoleringen etagerne imellem.
  • Hulmursisolering.
  • Udvendig isolering, også kaldet en facadeisolering, f.eks. med isoleringsplader eller en træbeklædning.

Som tømrer i København arbejder vi bl.a. med isoleringstyperne glasuld, krøyerkugler, Leca-kugler, papiruld, granulat, Rockwool og træfiberisolering.

Tag os med på råd​

Gerner Hansen & Jørgen Petersen A/S gennemgår dit hus og giver et tilbud på den bedste isolering på baggrund af en termografering af din bolig, som varmeteknisk kortlægger, hvor der er eventuelle kuldebroer, utætheder og dermed varmespild.

Skal du bygge om, bygge til eller renovere, sørger vi for, at dit hus lever op til kravene for isoleringsevne og energiforbrug. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Behov for bedre isolering?

Skal du have isoleret eller efterisoleret din bolig skal du blot skrive til os, og vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

Gerner Hansen & Jørgen Petersen A/S

CVR:​ 57236515

Kontakt os​

Telefon: 43 52 18 70​

E-mail: ghjp@gh-jp-as.dk