✓ Mere end 50 års erfaring ✓ Samarbejde med rådgivende ingeniører​ ✓ Professionelt kvalitetsarbejde

UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE

Vores tømrerfirma tilbyder vi professionel udskiftning af vinduer for private og erhverv i Ishøj, Taastrup og Greve. Ved udskiftning af døre og vinduer, leverer og udskifter vi med færdige elementer fra Danmarks førende producenter, som eksempelvis Velfac, Rationel og Velux.

Vi har mange års erfaring med udskiftning af vinduer, samt montering af døre, fra kælder til kvist, fra en lang række producenter. Vi anvender udelukkende nogle af de bedste materialer, således at vi kan stå inde for kvaliteten af både håndværk og produkt.

HØJ KVALITET SKABER GLADE KUNDER

Når det kommer til udskiftning af vinduer og døre går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi lever af glade kunder, der skal have nye vinduer eller døre i boligen. 

Af denne grund tilbyder vi priser, der er blandt nogle af de laveste i branchen.​ Skal du have foretaget renovering af huset? Få lavet en energioptimering gennem vinduesudskiftning og renovering af døre.

Hvad koster udskiftning af vinduer? Det kommer helt an på mærke, model, størrelse og kvalitet. Vi tilbyder en lang række forskellige vinduer og døre, hvor nogle eksempelvis er med termoruder. 

Det er helt op til dig, hvad du gerne vil have. Vi leverer efter ønske og kan selvfølgelig også rådgive dig til den løsning, der passer bedst til dine behov.

HVAD KOSTER UDSKIFTNING AF VINDUER OG NYE DØRE?

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information om en specifik opgave eller priser, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

Priserne på udskiftning af vinduer og montering af døre afhænger nemlig meget af, hvilken type moduler her er tale om, og hvor lang tid vi skal bruge på opgaven. Du kan ringe til os på telefon 43 52 18 70, eller sende en mail til ghjp@gh-jp-as.dk.

Vi ser frem til at høre tankerne omkring dit næste projekt, så vi sammen kan finde den rigtige løsning.​

Nye vinduer eller døre?

Skriv til os og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

Gerner Hansen & Jørgen Petersen A/S

CVR:​ 57236515

Kontakt os​

Telefon: 43 52 18 70​

E-mail: ghjp@gh-jp-as.dk