✓ Mere end 50 års erfaring ✓ Samarbejde med rådgivende ingeniører​ ✓ Professionelt kvalitetsarbejde

nyt Tag og Tagrender udføres

Der er mange gode grunde til at få lagt nyt tag på din bolig. Taget er den del af huset, som er udsat for de største påvirkninger fra blæst, sol, regn og sne - og et tæt tag er absolut nødvendigt for husets indeklima. 

Gerner Hansen og Jørgen Petersen A/S er dit lokale tømrerfirma i Ishøj, med speciale i tagdækning. Vi har gennem tiden hjulpet et utal af glade kunder i bl.a. Høje Taastrup, Greve og i København.

Udskiftning af tag & reparation af undertaget

Der kan være flere årsager til, at det er aktuelt, at udskifte det gamle tag, til et nyt tag. Først og fremmest har tagbelægninger en begrænset levetid, hvorfor ethvert tag i sidste ende må udskiftes. Det kan også være i forbindelse med en større ombygning, tilbygning eller renovering af huset.

Derudover udgør taget en vigtig del af husets overordnede æstetiske og arkitektoniske fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft.

Typisk vil det dog være et nedslidt tag eller en kombination af flere forhold, som sætter gang i et tagprojekt. Ofte kan der også være en økonomisk fordel ved at renovere undertaget eller foretage efterisolering i forbindelse med renovering eller ombygning

En energirenovering kan spare dig for mange penge på varmeregningen - læs mere om energioptimering her. Vi giver gerne rådgivning omkring den bedste løsning for dig.

VI ARBEJDER BLANDT ANDET MED FØLGENDE TAGTYPER:​​

  • Teglsten
  • Beton
  • Eternit
  • Skifer
  • Tagpap
  • Stål
  • Kobber
  • Zink​​

Nye MULIGHEDER​ med nyt tag

Hvis taget skal skiftes, er der en verden af muligheder. For eksempel er en udskiftning af taget en oplagt mulighed for samtidig, at ændre og forbedre huset med hensyn til udseende, isolering, dagslys og pladsforhold.

Udover at lægge nyt tag og sætte tagrender, udfører vi også alle de ændringer ved boligen, som en tagudskiftning kan byde på: Vi bygger gerne taget højere, bringer isoleringen op til moderne standarder, indsætter ovenlysvinduer og udfører kviste.

Få en pris på tagarbejde​

Gerner Hansen & Jørgen Petersen A/S rådgiver og inspirerer med udgangspunkt i dit hus. Vi er din professionelle partner i tagarbejde.

Kontakt os på telefon 43 52 18 70 eller send en mail til ghjp@gh-jp-as.dk, og få et uforpligtende tilbud på tagarbejde. Vi er beliggende i Ishøj og hjælper derfor med tagarbejde i områderne omkring Hundige, Albertslund, Brøndby, Hvidovre, Amager og hele København, samt resten af nord- og midtsjælland, ned til Køge.

Nyt tag

Har du behov for et nyt tag eller udskiftning? Skriv til os og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

Gerner Hansen & Jørgen Petersen A/S

CVR:​ 57236515

Kontakt os​

Telefon: 43 52 18 70​

E-mail: ghjp@gh-jp-as.dk